comenzi@alergomed.ro | Luni-Vineri: 9:00 - 17:00

BIONETTE

DESCRIEREA PRODUSULUI

BioNette - primul dispozitiv electronic cu eficiență dovedită clinic împotriva rinitei alergice

După ce timp de mai mult de un secol am crezut în ideea că ”farmacia rezolvă totul„, poate fi într-adevăr dificil de acceptat că BioNette, un dispozitiv medical electronic, poate reprezenta tratamentul pentru simptomele rinitei alergice, la fel de eficient ca antihistaminicele. Trebuie menționat că eficiența acestui dispozitiv a fost dovedită în repetate rânduri, în cadrul a mai mult de 15 studii clinice diferite, pentru care au fost recrutați 679 pacienți, testați în mai multe clinici din întreaga lume.

BioNette este un dispozitiv electronic revoluționar care folosește tehnologia fototerapiei cu lumină roșie pentru tratarea simptomelor neplăcute ale rinitei alergice (alergia la polen). Bionette a fost dezvoltat de o echipă de oameni de știință și medici specializați în fototerapie și fotobiologie. Bionette valorifică puterile de vindecare ale luminii roșii a nivelului scăzut („LLNB”). Prin emiterea de lumină roșie de intensitate redusă pe bandă scurtă, acest dispozitiv cu efecte anti-inflamatoare, cu aplicare intra-nazală reduce în mod semnificativ și eficient imptomele rinitei alergice precum strănutul, pruritul, congestia nazală sau rinoreea, durerile de cap sau lăcrimarea. Este recomandat de asemenea in tratarea durerilor asociate leziunilor orale sau durerilor cronice din PAR (poliartrită reumatoidă). Toate aceste simptome au tratamente convenționale limitate si cu efecte secundare uneori grave pe termen lung (vezi terapia cu AINS).Bionette:

 • Este testat clinic
 • Nu e un produs medicamentos   
 • Nu are efecte secundare 
 • Este mic și ușor de transportat  
 • Fără fir
 • Este ușor de utilizat


0:00
0:00

TEHNICA UTILIZĂRII DISPOZITIVULUI BIONETTE

Pentru a porni Bionette strângeți-l putin la bază, apoi așezati capetele luminate în nări, astfel încât acesta să se așeze confortabil. Acesta va rămâne singur pe pozitie. Nu îndepărtați protectoarele clare de plastic de pe piciorușe.

 1. Strângeți ușor dispozitivul pe cea mai largă parte a bazei sale. Acest lucru va face ca tijele luminoase să se indeparteze și să se aprindă.
 2. Așezați tijele ușor, astfel încât fiecare tijă să intre într-una dintre nări. Nu trebuie să experimentați nici un disconfort. Majoritatea utilizatorilor consideră că dispozitivul este suficient de stabil și confortabil pentru a permite alte activități în timpul tratamentului.
 3. Tratamentul este complet atunci când lumina se stinge. Timpul de tratament este de 4,5 minute.
 4. După terminarea tratamentului, scoateți dispozitivul din nări și ștergeți ușor tijele cu un servetel curat. Depozitați dispozitivul în carcasa de plastic atunci când nu îl utilizați. Puteți curăța dispozitivul cu apă și săpun blând. Se lasă să se usuce.

RECOMANDĂRI IN UTILIZAREA DISPOZITIVULUI BIONETTE

 • Bionette poate fi utilizat in sezon, pentru tratarea rinitei alergice sezoniere sau zilnic, pe tot parcursul anului, pentru tratarea rinitelor alergice perene (acarieni, animale de casa, etc.)
 • Frecvența recomandată de utilizare este de două până la trei ori pe zi, timp de 4-5 minute, de la prima apariție a simptomelor rinitei alergice.
 • Odată ce se remarcă o ameliorare a simptomatologiei, frecvența utilizării poate fi redusă treptat, în funcție de necesitate.
 • Sigur pentru copii de peste 6 ani și mai mari

BioLight - este un producător de top în industria dispozitivelor medicale fototerapeutice care folosesc puterea vindecătoare a emisiilor de lumină roșie cu lungime de undă scurtă.

Dacă se întâmplă să porniți dispozitivul din nou în timp ce retrageți dispozitivul din nas, nu există nici un intrerupator manual. Bionette functionează pe baza de cronometru. Pur și simplu puneți aparatul deoparte și acesta se va opri automat după 4,5 minute.

PRECAUȚII IN UTILIZARE

 • Pentru a experimenta un sezon de alergie fără simptome, începeți tratamentul înainte de sezon cu 1-2 saptamani.
 • Folosiți la inceput de trei ori pe zi (dimineața, pranz și seara), apoi reduceți sedintele la două/zi când simptomelese amelioreaza.
 • Bionette poate fi folosit in siguranta în fiecare zi, tot anul, pentru a trata rinitele alergice perene.

ATENŢIE

 1. Nu scufundați dispozitivul în apă.
 2. Nu-l așezați în mașina de spălat vase
 3. Nu priviți niciodată direct la sursa de lumină.
 4. Nu puneți niciodată tijele rupte sau crăpate în nas.
 5. Utilizați numai baterii CR2032 de calitate.